Inschrijven kan bij Marie Lou op het nr 0495 541155 of via mail: marielouise@ludymachinery.com

Heffen - Blaasveld (vriendschappelijk)

Vriendschappelijke wedstrijd Blaasveld – SKH

We trokken met z’n 11 naar het veld van Kapelle o / d Bos :

Silke , Joyce , Lotte , Yentl , Inez , Shana , Anouchka , Lisa , Grace , Dien , Kathleen

De eerste helft begon meteen goed , er viel snel een doelpunt via Dien , het uitverdedigen liep vlot en de kansen kwamen vlot achter mekaar .
0 – 1 met de rust
Trainer Marc stuurde wat bij en zo begonnen onze meisjes aan een sterke tweede helft die een stuk langer was dan de eerste .
Na wat sterke acties van de tegenstanders , werd het toch snel 0 – 2 via een goede voorzet op de rechterflank van Grace en zo kon Dien haar 2de binnentrappen .
Lisa viel nog ongelukkig uit en door enkele foute beslissingen van de scheidrechter en een stomme gele kaart werd het onverdiend 1 – 2

Een hele sterke match van onze meisjes !
Bedankt aan al onze supporters voor de aanwezigheid en steun .

Volgende wedstrijd ( morgen ) zaterdag 27 september tegen Keerbergen .

Nick

Heffen SK - Keerbergen

Wedstrijd SKH - Keerbergen

We speelden onze thuiswedstrijd met volgende 10 :

Silke , Joyce , Lotte , Yentl , Inez , Shana , Grace , Kathleen , Iris , Eline

De eerste helft was niet slecht , hard lopen en vechten voor elke bal met z’n tienen , maar er kwamen niet echt goede kansen uit de voeten .
Keerbergen tikte de bal goed rond en het stond bij de welgekomen rust spijtig genoeg 0 – 11 .
Het was vanmorgen duidelijk dat we na verschillende kleine foutjes het deksel op de neus kregen , als we met 11 waren , was het zeker een andere wedstrijd geweest na wat we gisteren zagen .
Een hele sterke tweede helft van onze meisjes , maar toch verloren we spijtig genoeg met
0 – 18 . Positief was zeker vandaag dat we bleven vechten !
Proficiat aan Silke en de hele ploeg .

Volgende wedstrijd vrijdag 3 oktober tegen Weerde .

Nick

Weerde - Heffen SK

Wedstrijd Weerde - SKH

Aanwezige speelsters :

Silke , Joyce , Lotte , Yentl , Inez , Shana , Grace , Kathleen , Iris , Anouchka , Jilly , An , Natasha

De eerste helft was niet slecht , hard lopen en vechten voor elke bal tegen 9 dames , maar er kwamen niet echt goede kansen uit de voeten .
Weerde tikte de bal goed rond , maar via een voorzet van Grace kon An de bal tegen de netten trappen 0 - 1 .
Het was een wedstrijd spelen aan 2 kanten , maar door een tegenprik van Weerde was het plots 1 – 1 Silke pakte nog enkele gemaakte doelpunten .
Een hele sterke tweede helft van onze meisjes , en door een own goal kwamen we op 1 - 2
Plots verloren we enkele duels en plots stond het 3 – 2 en we lieten ons hoofd hangen
En spijtig genoeg was 5 – 2 een onverdiende uitslag .

Volgende wedstrijd maandag 13 oktober tegen Albatros .

Nick

Heffen - Albatros Beker

Wedstrijd SKH – Albatros ( beker )

We speelden onze thuiswedstrijd met volgende 13 :

Silke , Joyce , Lotte , Yentl , Inez , Grace , Kathleen , Eline , An , Jilly , Lisa , Anouchka en Saloua

De eerste helft was zeker niet slecht , hard lopen en vechten voor elke bal , maar er kwamen niet echt goede kansen uit de voeten .
Albatros tikte de bal goed rond , ze speelden heel vuil , fouten , commentaar op alles en zo viel er een gele kaart voor Albatros voor protest .
We speelden goed samen maar door 2 foutjes was het 0 – 2 met de rust .
Een hele sterke tweede helft van onze meisjes , met de weeroptredende Jilly in doel ipv Silke .
Nog enkele opstootjes en ballen weg trappen van albatros in de tweede helft maar we verloren onverdiend met 0- 4

Penalty’s werden getrapt en die wonnen we met 4 – 3
volgende raakten het net : - Inez