Olivier Renard met 24 punten
Anton Duncovic met 10 punten

Verslag Keerbergen - Heffen

Verslag Keerbergen - Heffen 7 - 0

Met het geluid van BMX fietsen en roepende kinderen op de achtergrond floot de scheidsrechter de wedstrijd op gang

Heffen begon sterk aan de match met Anouchka in doel , een heel sterke verdediging en middenveld , maar toch moest het aanvallers duo toch regelmatig op het middenveld de bal komen opeisen . na 4 minuten kwamen de meisjes al op achterstand na een mooi actie van de thuisploeg , en door een misverstand achteraan valt er ineens een doelpunt door een kopbal in eigendoel , Joyce en Wendy joegen de Heffen meisjes naar voor en er kwamen kansen via Yentl , Femke en Saloua , maar de bal ging niet in doel , de meisjes liepen de ziel uit hun lijf maar toch konden ze geen doelpuntje maken en spijtig genoeg op een sterke counter van de thuisploeg stond het bij de rust 3 - 0 . De tweede helft was ongeveer hetzelfde als de eerste maar we zagen een sterke verdediging met Axelle , Joyce , Inez en Wendy , het middenveld was sterk zowel verdedigend als aanvallend Femke , Fara , Yentl en Lotte en Lisa en Tessa liepen zo veel ze konden . Hoe ze toch vochten toch werd het nog 7 -0 , er werden nog een paar fouten gemaakt dat een gele kaart waard was maar de scheidrechter hield zijn kaarten op zak . Joyce vroeg verschillende keren een kaart voor de thuisploeg maar de scheidsrechter wees haar commentaar af .