zondag 6 april 2008

verslag overijse - hsk

Verslag dames voetbalwedstrijd Overijse tegen Sk Heffen 4 - 0

Met 12 gemotiveerde dames reden we naar het veld van Overijse om een sterke wedstrijd te spelen , de schoenen werden dicht gebonden en de wedstrijd werd op gang gefloten door de scheidsrechter.

De dames van heffen werden in de beginfase beetje weggedrukt maar hielden redelijk wat stand , maar na 7 minuten was het 1 - 0 door een misverstand van achteraan en de bal verdween achter Jilly in doel, de meisjes verloren de moet niet en na 25 min was het de beurt aan Heffen een kans via ? en de meisjes van Overijse waren gewaarschuwd en tot de rust waren er kansen voor beide ploegen en zo was het de verdiende rust, er werd wat bijgestuurd en de meisjes hadden het gedacht dat het zeker nog kon, en zo gingen ze ervoor.
De 2 de helft begon en er was meteen veel druk van de thuisploeg en ze konden met een dame in buitenspel de 2 - 0 maken en de Polle, Nabil en de overige supporters waren teleurgesteld in de scheidsrechter maar de spijtige 2 - 0 stond op het bord, maar de meisjes gingen door en kregen verschillende kansen, tot er even voor het laatste kwartier twee bange momenten waren, Grace word overhoop gesjot door een Overijs meisje maar zonder kaart maar wel een pijnlijke enkel en even later de 3 - 0 en de blessure van kapitein Jilly aan de rug en moest noodgedwongen gewisseld worden, Katleen kwam in doel en Anouchka weer op het veld moest. En niet enkel Jilly had een blessure Grace bleef ook pijn hebben en ook Axelle had een trap gekregen op haar knie. toen Polle meer aansluiting vroeg van het middenveld aan de aanval er kwamen enkele hoekschoppen, en dan moest de verdiende goal vallen, een terug speel bal word opgeraapt door de keepster van Overijse en de scheidsrechter geeft een onrechtstreekse vrijetrap maar word slecht terug gelegd en weg is de kans. Er komen nog goeie reddingen van Katleen na schoten van de tegenstander en toch moest ze haar een keer omdraaien na een mooie actie van de Overijse meisjes 4 - 0 er was nog een kans van Grace maar werd afgebroken door de Overijse verdediging. op het einde van de wedstrijd was er nog een pijnlijke tackle van Joyce en de wedstrijd was op tijd gedaan want er vielen enkele meisjes door hun blessures op de grond en werden naar de kleedkamer geholpen door den Polle, Nabil, Hans en Nick, hopelijk zijn ze volgende week weer beschikbaar, wat zeker was het een sterke wedstrijd van de meisjes van Heffen ze speelde goed samen in groep en kunnen op dit verder bouwen voor de volgende wedstrijden.