maandag 21 april 2008

Verslag Sk Heffen - Overijse

Verslag Sk Heffen - Overijse 0 – 7

Met een sterke wedstrijd in het achterhoofd op Overijse begonnen de meisjes van Heffen aan de wedstrijd zonder enkele meisjes die naar een communiefeest moesten , en de nog steeds gekwetste Jilly

Heffen begon heel sterk aan de match , na 2 minuten was er een reuze kans , An geeft een super bal aan Saloua en die mist de kans op de 1- 0 want de bal vliegt tegen de paal . en enkele minuten later gaat Yentl neer in het strafschopgebied en Nabil fluit penalty . de kans op een doelpunt zou je denken , maar Yentl mist , en na 15 min komen de meisjes van Overijse sterk opzetten met enkele kansen maar invallers doelvrouw Axelle houd enkele ballen uit haar doel , tot een sterke aanval van Overijse de 0 - 1 oplevert en net voor de rust was het al 0 – 2 spijtig genoeg . Polle veranderde zijn ploeg op enkele plaatsen zette Fara
In de aanval naast Saloua en schoof An een rijtje achteruit achter de spitsen en speelde met 3 in het middenveld , toen viel plots de 0 - 3 en 0 - 4 en viel Dorien uit met een blessure aan het achterbeen en zette Polle , Tjarda vooraan en schoof Fara naar rechts achteraan . , maar de meisjes van Overijse zetten hun machtsvertoon verder de 0 - 5 en 0 - 6 vielen snel en tot mate van ramp werd het nog 0 - 7 , als de 2 open kansen erin gingen was het zeker een heel andere wedstrijd , Polle was tevreden en we kijken uit naar de volgende wedstrijd komende vrijdag op Keerbergen .